Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,

...
Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,
Коментари Харесай

Зеленски: Всички видове зависимост на Украйна от Русия, включително духовната, ще бъдат унищожени

Президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога във вечерно видеообръщение към съгражданите си сподели, наред с други неща, че всички типове взаимозависимост на Украйна от Русия, в това число духовната взаимозависимост, ще бъдат унищожени, цитира думите му Руската работа на Би Ти Ви.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10839
" Проведох заседание за духовната самостоятелност на Украйна - ние продължаваме съответната работа и ще има нови наши стъпки. Очевидно не може да има същински духовни връзки с терористична страна и тези, които оправдават убийствата на украинци и прикриват злото [...] И ще стигнем досега, в който всички зависимости от Русия, които някой някъде се пробва да манипулира ще бъдат унищожени, " споделя Зеленски.

В четвъртък украинският президент подписа закон, забраняващ вноса в страната на печатни материали от Русия и Беларус, както и от окупираните от Русия украински територии, признат от Върховната рада преди повече от година. Законът също по този начин не разрешава вноса и разпространяването на всевъзможни книги на територията на Украйна, в случай че измежду създателите има съветски жители.

Забраната не важи за книги на съветски създатели, издадени в Украйна до 2023 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР